Välkommen

Varmt välkommen till bloggen om våra älskade hundar. Vi hoppas framförallt att ni läsare gillar våran bloggan och fortsätter besöka och framförallt kommer alltid ihåg att kommentera!

För alla som kommenterar kommer att få en länk till sin blogg här. Vi kommer också att skapa en del roliga tävlingar och frågestunder som alla kan vara med i :)

Det är som ni kanske märkt Astrid och Tova som driver denna blogg. Och vi är två hundintresserade tjejer, på 12 och 13år. Vi har varsin hund, som vi tränar lydnad och agility med. Vi kommer att ladda upp massor av roliga hundbilder minst 3 gånger om dagen, och vi kommer också att skriva lättlästa texter och kanske några tips till er läsare.
Om du vill ha hjälp med din hund, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi tar emot alla sortes frågor. Och självklart svarar vi på allt!

Om en liten stund kommer vi att presentera oss för er, så att ni får veta vilka filurers blogg ni sitter och läser.
Och det absolut viktigaste är att vi blir så OTROLIGT GLADA OM NI KOMMENTERAR!
Det är strunt samma om du då skriver någonting om vad ni tycker om våran blogg, eller om ni kommenterar en bild, eller om ni skriver "Hej". Vi svarar och länkar ALLTID!

Så alla som läser detta och hitils gillar bloggen skriver någon komenterar här under, vi uppskattar det så otroligt mycket!

Ha det riktigt skönt i sommarvärmen och ta hand om dig och din hund!

 

Kommentarer
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

Tack så jättemycket, vad gullig du är! :)

2011-07-28 @ 20:53:33
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0